|
Kategoria: Hotel, Gastronomia, Catering -> Usługi gastronomiczne
Kraj: Wszystkie
 Organizujemy biesiady zarówno na wyjeździe jak i w naszej restauracji. Dysponujemy wysokiej klasy zapleczem organizacyjnym (zastawa stołowa, dekoracje, oprawa muzyczna, namioty, stoły, oświetlenie, itp.), które umożliwia nam przygotowanie i obsługę imprez nawet do 6000 osób.[...] Szczegóły...   Przy stale rosnących kosztach pracy i związanych z zatrudnieniem personelu obciążeniach administracyjnych, outsourcing to doskonałe rozwiązanie.
Kelnerzy, kucharze i hostessy
Młode, dynamiczne osoby, dobrane pod kątem pracowitości, zdyscyplinowania i odpowiedzialności. Sprawdzeni w pracy i systematycznie szkoleni.
Sposób i obszar działania
Firma ma zasięg ogólnopolski. Nasi klienci to hotele, restauracje, firmy cateringowe, agencje eventowe, klienci korporacyjni i indywidualni.
Realizujemy[...] Szczegóły...  Pomagamy dobrać i wdrożyć systemy informatyczne dla gastronomii takie jak:
GASTRO SZEF,
LSI Menager,
MICROS i inne
Pomagamy dobrać i wdrożyć systemy informatyczne dla gastronomii które pomagają stworzyć całosciowy skomputeryzowany system rozlicznia od dostaw surowców do sprzedaży gotowych potraw.
W oparciu o programy prowadzimy kalkulację, rozliczamy, raportujemy oraz dodatkowo kontrolujemy gastronomię na każdym stanowisku pracy od szefa kuchni, magazyniera poprzez kierownika[...] Szczegóły...  Audyty
Przeprowadzamy audyty, które pozwalają na uzyskanie niezależnej oceny jakości świadczonych przez restaurację usług i wprowadzenie określonych standardów w obsłudze klienta.
Oceniamy i diagnozujemy istniejącą strukturę organizacyjną, poziom zatrudnienia i efektywność jego wykorzystania, a także system organizacji pracy i jej wydajności.
Audyt zewnętrzny części gastronomicznej - mystery shopper (analiza jakości usług i zachowań personelu)
Audyt przeprowadzany[...] Szczegóły...  Tematyka szkolen - ustalana z Klientem indywidualnie
Długość szkolenia - do 4dni ( lub do uzgodnienia ), nauczanie praktyczne ( od 4 do 15 osób )
Miejsce szkolenia - lokal gastronomiczny Zleceniodawcy
PROGRAM SZKOLENIA PERSONELU OBSŁUGUJACEGO
OBEJMUJE
Poznanie profesjonalnej i nowoczesnej obsługi konsumenta
Savoir vivre w życiu zawodowym personelu
Profesjonalizm a perspektywa rozwoju zawodowego
Personel obsługujący
Przygotowanie sali konsumenckiej
Organizacja pracy personelu[...] Szczegóły...
|
|